Musik

Page Four is back!

Kan du genkende dem? Ét af Danmarks største boybands genopstår efter fem års pause

Spørger man Michael Bernhard fra P3-programmet ‘Popdatering’, var boybandet måske lidt ‘crazy’ at stoppe, mens de var på toppen af deres karriere.

Men selvom bandet stoppede for fem år siden med titlen som ét af Danmarks største boybands, tror Michael Bernhard på, at de stadig godt kan kalde sig de største.

– Hvis man har 60 millioner streams på Spotify og 10 millioner visninger på YouTube, så vil jeg mene, at de på papiret stadig er Danmarks største boyband, fortæller han.

Og med stort set 80.000 månedlige lyttere på Spotify efter seks år uden ny musik, tyder noget på, at deres fans – også kaldet ‘Pagers’ – står klar med åbne arme til at tage godt imod deres nye musik, selvom de er blevet lidt ældre.

Opskriften på at være ét af Danmarks største boybands, er, at de tør at tage skridtet længere end de fleste, forklarer Michael Bernhard.

– Det, der adskiller dem fra andre boybands, er, at de tør tage den lidt ekstra ned ad den poppede vej, så det bliver klistret på den gode måde, fortæller værten på Popdatering og understreger, at deres nye popbasker ‘Du hader mig’ kom som en glædelig overraskelse for ham.

signature

Top