henter...

0

Ingen varer i kurven.

17. juni 2021

VOICE-OVER

Michael Bernhard startede sin radiokarriere i 1989 på lokalradioen i Karlslunde, Radio Sydkysten hvor Kristian Pedersen, Ib Van Deus og Pernille Aalund også startede deres radiokarriere.

I 1998 blev Bernhard ansat på P3 som vikar på Tjeklisten som Andrew Jensen bestyrede og senere lavede Michael Bernhard radioprogrammet Katapult(program) sammen med Morten Resen, Henrik Povlsen og Anders Breinholt.Bernhard forlod radiobranchen for en stund for at lave TV på Danmarks Radio (DR1) Børne’1eren og Flimmersport.

Jeg lyder ikke som alle de andre og har ikke tilbudt denne service siden jeg startede med at lave radio. Jeg er en ny stemme og hvis du vil have dit brand skal skille sig ud blandt al “larmen” så tag fat i mig!

— Michael Bernhard

Jeg har mit eget studie og kan på få minutter leverer speaks indenfor disse rammer:

  • Speak til TV-reklamer.
  • Speak til radioreklamer.
  • Speak til TV-programmer.
  • Speak til virksomhedsfilm.

Billeder fra mit studie

Jeg benytter den bedste mikrofon på markedet, som giver en ren, tydelig lyd. Neumann TLM 49.

Her får du en prøve på min stemme fra The Voice.

The Voice Christopher Promo
The Voice Tomorrowland Promo
Posted in VoiceoverTaggs: